I Move Oregano by The Ton
The Muscular
twitter    Instagram    Ask Away!

My conception of being free means to defy and deny everything my mum tells me. Thus, a misconception.

About: My conception of being free means to defy and deny everything my mum tells me. Thus, a misconception.
The delightful talks turning into something a little too serious to finally breaking hearts…

Connections, chemistry, coincidences..
If life is trying to teach me to expect the expected expectations, it’s doing exactly that the hard way.

Broken
Sad
Alone

The best companion for the last couple of months decided to finally get away, for good, leaving nothing but maybe fragments of time. One who’s been filling my emptiness, one who knows how to pick me up just right, one who knows how to motivate, one who’s very energized and positive, very alive, turns to be the exact opposite of why I like every bit of him.

I have tiny dreams that were shattered before they were formed. Tiny ones like touching his skin.. To finally look him in the eyes knowing that he likes me.. To hold him from his back on his bike..

Well, you’re wonderful and you’re amazing. You’re the whole package I’ve always wishing for except for one big thing. I hope your stress is just a phase and that you will go back to your nifty ways of behaving. Amazing memories, amigo, amazing.

Thank you, sea otters for cheering me up.

Today’s epiphany after interacting with the orphans: I’ve got more than I need, there’s no reason why I should not be happy.

Today’s epiphany after interacting with the orphans: I’ve got more than I need, there’s no reason why I should not be happy.

So you tell me you have news and then you tell me more bad news, and how’d you put it?

———————————————————————————————————————————————

Carry the weight of the world inside your mouth. And I would never try to get away, I can’t think of another reason why. It’s the way that it is, just stay right there, you know I’m coming down.

Came across falconry and not disappointed.
http://www.bbc.com/news/magazine-26969150

Came across falconry and not disappointed.

http://www.bbc.com/news/magazine-26969150

arelyhepburn:

This is the best gif you’ll ever see

Gaaaaahhhh!

arelyhepburn:

This is the best gif you’ll ever see

Gaaaaahhhh!

(via fuckyeahdementia)

Gepuk ceunah… Udah seneng mau buka puasa pake gepuk.. Tataunyaaaaa.. Makasih yaa guuyyss.. You never cease to surprise me.. Love you guys way too much! with Ami, Elviera, Astari, Ita, Mareta, Betari Dinaisha, and Zara – View on Path.

Gepuk ceunah… Udah seneng mau buka puasa pake gepuk.. Tataunyaaaaa.. Makasih yaa guuyyss.. You never cease to surprise me.. Love you guys way too much! with Ami, Elviera, Astari, Ita, Mareta, Betari Dinaisha, and Zara – View on Path.

Somehow, it’s easier to understand someone’s struggle than my own. But somehow, I feel stupid for trying to.

The way my heart feels and flows, I can never control anymore. It’s like a whole different system from my usual body. Am I changing? But what if I am actually going back to who I was before?

Oh, life and plans and destinations and truths and feelings.

Survey trip.

Bahorok, Langkat, Sumatera Utara.

Three different kinds and I only know the name of the one in the middle: Sipiso-piso.

The end of the beginning is everything of everything guuuyyysss! We’re still batch 234 no matter what! with Ega, Ashry, Marissa, Emerentia, Andreas, and Monika at ACC Building - Astra Credit Companies – View on Path.

The end of the beginning is everything of everything guuuyyysss! We’re still batch 234 no matter what! with Ega, Ashry, Marissa, Emerentia, Andreas, and Monika at ACC Building - Astra Credit Companies – View on Path.

No more, now.. Will be no more, later.. (at Astra Credit Companies (ACC))

No more, now.. Will be no more, later.. (at Astra Credit Companies (ACC))

Watching The Twilight Saga: New Moon

It’s always disturbing and awkward to see Stewart’s acting.
How can I go from obsessive Twilight reader to Twilight hater?
Thanks awesome make-up and wigs, state-of-the-art CGI, amazing selction of actors. Disappointment has never come to me in this massive proportion. – View on Path.

Recycled Glasshouse Effect..

Seperti yang sudah aku bilang, band dengan independent label yang membuat aku memiliki harapan terhadap kesungguhan bermusik di Indonesia adalah Efek Rumah Kaca (dan segelintir lainnya tentu). Gak ada tandingannya lagi, aku pun gak habis pikir.

Tapi terakhir kali aku menyaksikan Efek Rumah Kaca live on stage,  aku seperti berada di dunia lain. Bukan dalam arti bagus, tapi dalam arti seburuk-buruknya. Aku kecewa dan sakit hati. Mereka yang dulu aku kenal, tidak lagi. Dengan additional bass player yang nyatanya lebih terkenal dari Adrian sendiri, kemudian mereka menggerakkan penonton untuk melakukan Harlem Shake? Lalu Cholil yang sekarang banyak bicara nampaknya sudah bukan pemalu lagi, ditambah penonton yang asing, tidak terlihat satu pun sisa-sisa penikmat ERK live yang dua tahun sebelumnya aku lihat. Dunia lain.

Tapi itu tidak lebih mengecewakan darpipada mengetahui bahwa daripada membuat album baru, mereka membentuk projectRecycling project, literally. Tetap dengan nuansa elemen buminya, ERK menjelma untuk sementara menjadi Pandai Besi dengan albumnya “Daur Baur.”

Sesuai dengan namanya, yang merekan lakukan adalah mengaransemen ulang lagu-lagu hits mereka, berikut dengan alat musik klasiknya. Arcade Fire-like. Pada saat itu Daur Baur baru akan direkam sehingga mungkin yang mereka tampilkan saat itu masih dalam bentuk kira-kira.

Dan dari bentuk kira-kira itulah aku sedih. Bagaimana lagu yang begitu sempurnanya, yang selalu membuat aku merinding dihancurkan seperti ini. I couldn’t even sing along. “Buang-buang waktu aku ada di sini.” Aku marah. Apa mereka sudah kehabisan akal atau ide untuk menggebrak lagi? Apa mereka akan menjadi seperti musisi-musisi lainnya yang rela melakukan apa saja untuk eksistensi? Ajimumpung?

Tapi itu terjadi berbulan-bulan yang lalu. Sekarang, aku lihat Pandai Besi manggung di mana-mana, dengan review albumnya yang bagus. Penasaran aku dibuatnya, dan akhirnya pun kuunduh (legally).

Setelah kudengar, ternyata tidak seburuk itu, bahkan sebenarnya bagus. Dengan catatan, aku benar-benar lupa bagaimana versi asli dari lagu-lagu tersebut, benar-benar lupa bagaimana Cholil biasa bernyanyi, benar-benar lupa bass drum, bagaimana mereka memetik gitar, bagaimana mereka sebelumnya. I guess I’m not that porne to change, I’m backwards.

Semuanya tidak terlalu buruk, tidak buruk sama sekali justru. Mungkin aku cenderung terlalu berpegang erat pada masa lalu yang spektakuler. Atau mungkin aku hanya takut kecewa akan kehilangan kesempurnaan dari suatu bentuk, dari seseorang. Tapi aku masih fleksibel, aku masih reasonable, asalkan aku diberi tahu kenapa. Itu saja.

Terus kalo gw dalem, masbuloh?

Everywhere I go, is moment to shine!

"Mo-Di" theme by Saraswati